Overzicht met openstaande dossiers verbeterd

In Visma Verzuim VZS zijn nieuwe kolommen toegevoegd in het overzicht met openstaande dossiers. Het gaat om de volgende kenmerken van werknemers:

• Leeftijd.
  • Functie.
  • Datum in dienst.

Deze informatie is te vinden in aparte kolommen op de pagina met het overzicht van open dossiers. Je kunt de lijst ook sorteren op deze nieuwe kenmerken. Ook kun je zelf kiezen welke kolommen je wilt zien. Deze extra kolommen zijn standaard niet geselecteerd, zodat het overzicht is aan te passen aan je eigen behoeften. Door dit overzicht uit te breiden met deze extra kenmerken zijn werknemers en dossiers nog eenvoudiger terug te vinden.