Mindere performance VerzuimSignaal (opgelost)

3-4-2024 - We begrijpen dat er vandaag errors optreden (vooral vanaf 11 uur een 400 error) en dat gebruikers uit VerzuimSignaal gegooid worden. Uiteraard hebben deze problemen prio bij ons en is het in onderzoek. We laten het hier weten als er een update is. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 12.30 uur: de problemen zouden nu opgelost moeten zijn. Mocht het toch nog voorkomen, dan graag een tijdstip + de code van de error aangeven via een ticket in Zendesk.